Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ
ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ





    Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/3) από τον δεύτερο στη βαθμολογία της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, Φάρο Κερατσινίου, από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, ηττήθηκε με 92-49.

    Η Ομάδα μας, αγωνίστηκε χωρίς τις Ζέρβα και Williams, οι οποίες ήταν στην αποστολή. Η Ζήτη που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα. Αλλά και είχε την ατυχία και του τραυματισμού της Σουλτάνη στα πρώτα 47 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα και δεν αγωνίστηκε στα υπόλοιπα 39 λεπτά. 

    Έτσι δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κόντρα στον δυνατό αντίπαλό της. Στο 5', το σκορ ήταν 14-0, υπέρ των γηπεδούχων, με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει με τον Φάρο να είναι μπροστά με 16 πόντους (25-9).

    Μέχρι το ημίχρονο, ο Φάρος είχε "καθαρίσει", δίχως αμφιβολία, τη νίκη του (54-26), με το σκηνικό ανωτερότητας της ομάδας του Κερατσινίου να μην αλλάζει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους, με το τελικό 92-49 να δείχνει πως ο Ολυμπιακός δε θα πρέπει να κρατήσει τίποτα από αυτόν τον αγώνα, παρά μόνο την εμπειρία του να αγωνιστεί, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

    Αρνητικό σημείο του αγώνα η εισβολή «φιλάθλου» (καλαθοσφαιριστής Φώτης Βασιλόπουλος) στον αγωνιστικό χώρο, δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου και ενώ οι διαιτητές είχαν πάρει τη θέση τους και οι προπονητές έδιναν τις τελευταίες οδηγίες στις αθλήτριες, κινήθηκε προς το μέρος του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη τον απείλησε και τον εξύβρισε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της γραμματείας, της Κομισάριου του αγώνα κας. Μπετσκάκη Βάσως και όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα με όποια ιδιότητα είχαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης, στο Β΄ ημίχρονο να μην κοουτσάρει την Ομάδα αφού ήταν στο ιατρείο μαζί με τη γιατρό του αγώνα (γιατρός του γηπεδούχου σωματείου και όχι δικός μας) η οποία τον παρακολουθούσε διότι είχε αυξημένη πίεση.

    Το συμβάν καταγράφηκε από τους διαιτητές και την Κομισάριο του αγώνα στο Φύλλο Αγώνα με το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου εισβολέα και αναμένουμε τις ενέργειες της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος, ΕΟΚ. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο τον καταδίωξαν, αλλά αυτός φυγαδεύτηκε από τη πλευρά του πάγκου των γηπεδούχων όπου βρίσκονταν και τα αποδυτήρια τους.

    Η Ομάδα μας θα καταγγείλει το συγκεκριμένο γεγονός στις αρμόδιες αρχές (ΕΟΚ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υφυπουργό Αθλητισμού) ενώ θα ζητήσουμε και από τις τοπικές αρχές να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο συμβάν διότι συνέβη σε αγώνα Α1 Εθνικής Κατηγορίας και θα αιτηθεί την κατακύρωση του συγκεκριμένου αγώνα υπέρ της ομάδας μας και την παραδειγματική τιμωρία του εισβολέα αφού προκαλεί δεύτερη φορά επεισόδιο σε βάρος της Ομάδας μας (προηγούμενο στο Βύρωνα με τον Αθηναικό).

Διαιτητές: Χουγιάζος, Χατζημάρκος.

Δεκάλεπτα: 25-9, 54-26, 70-34, 92-49.

Φάρος Κερατσινίου (Λειβάδης): Γκριτζά 4, Καλογήρου 9 (1), Γούναρη 5 , Παπαμιχαήλ 14, Μαγκλάρα 9, Παπαδοπούλου, Δίελα 12 (2), Τζόνσον 14, Αλεξανδρίδου 2, Γουόκερ 21, Καρακασίδου 2.

Ολυμπιακός Βόλου (Καπουρνιώτης, Μπορίνος): Κυριατζίδου 11 (3), Παγκαλίδου 2, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 14 (3), Σουλτάνη, Τότση, Άντριους 17, Διαμαντοπούλου 1, Κωτούλα 1, Δεληγιάννη 3.

    Μετά το τέλος του αγώνα μια μικρή έκπληξη επιφυλάχθηκε στην Ραφαέλα Σουλτάνη που είχε τα γενέθλια της αφού οι συναθλήτριες, προπονητές και συνοδοί τις έφεραν τούρτα και έσβησε τα κεράκια της. Γιατί η Ομάδα μας είναι οικογένεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου