Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/03/2018

ΩΡΑ 12:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ

                                  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  Vs  ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


     Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 στο Ε.Α.Κ. του Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

    Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την Ομάδα μας. Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα του Πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία.

    Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη παίκτρια απούσα στη διάθεση του προπονητή μας, Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου, πέρας από την σίγουρα απούσα Ελένη Ζήτη που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου. Αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams, της Νίκης Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο Κερατσινίου.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας.

    Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της Ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τες, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία όλων των Τμημάτων.

    Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι, με αποδέκτη τον προπονητή μας, στο οποίο η ομάδα μας θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του, σε κόσμια πλαίσια όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας.

    Είναι καιρός η πόλη μας να δείξει τη δυναμική της σε όλους όσους  εντός και εκτός τειχών της, δεν επιθυμούν την παρουσία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου