Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

FINΑL 4
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

                    
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937     Vs     Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/01/18   ΩΡΑ 19:30
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

   
    Με τη συμμετοχή της στο FINAL 4 του Κυπέλλου της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ανδρικής μας Ομάδας Μπάσκετ για τη νέα χρονιά.

    Το FINAL 4 θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη, ταμία, εν ζωή, της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και Προέδρου της Ε.Σ.Κ. Αθηνών.

    Η ομάδα μας αγωνίζεται το Σάββατο στις 19.30 με το Γ.Σ. Αμπελώνα ενώ θα προηγηθεί στις 18:00 ο αγώνας Γ.Σ. Αλμυρού με τον Γ.Σ. Βόλου. Οι νικητές θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 18:00 στον Τελικό.

    Ήδη ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προετοιμάζουν την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη για την πρώτη εμφάνιση της τη νέα χρονιά στην οποία θέλει να πετύχει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της προετοιμασίας της.

    Στους αγώνες θα δώσει το παρών και η Γυναικεία Ομάδα μας αφού μετά από ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής, ο προγραμματισμένος εκτός έδρας αγώνας με τον Α.Σ. Αθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ομάδας, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 αντί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

    Ευχόμαστε στις συμμετέχουσες ομάδες, στη διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.ΚΑ.Θ., στους διαιτητές και στους κριτές των αγώνων καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ καλεί, τους φιλάθλους τόσο της ομάδας μας όσο και του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να χειροκροτήσουν τους αθλητές και όλους τους παράγοντες του αγώνα και να συμβάλλουν με το τρόπο τους στην αναβάθμιση του Θεσσαλικού Μπάσκετ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου