Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
 ΣΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.


 


    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους τόσο του Συλλόγου μας όσο και γενικά του αθλήματος, ότι η ομάδα μας, στα πλαίσια και της κοινωνικής της προσφοράς, στο FINAL 4 του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. θα αγωνιστεί με νέα στολή, αφιερωμένη στο σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», άνθρωποι της οποίας θα είναι και τις δυο ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες θα δύνανται να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων στο μεγάλο αγώνα που δίνουν.


    Κατά τη παρουσίαση της ειδικής φανέλας η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» Μαγνησίας κα. Ντίνα Τριανταφύλλου δήλωσε συγκινημένη για την πρωτοβουλία του Τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου διότι δείχνει την ευαισθησία των παραγόντων, των αθλητών και των προπονητών της ομάδας θεωρώντας ότι με αντίστοιχες ενέργειες προβολής του έργου της «Φλόγας» η προσπάθεια των ανθρώπων της βρίσκει συνοδοιπόρους.


    Ευχαρίστησε τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα αγωνιστικά τμήματα και ευόδωση των στόχων τους ενώ ανταπαντώντας ο Έφορος του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ κ. Ζάκος Σαχίνης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στους ανθρώπους που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου