Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018




NIKH ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΜΕ 77-75



    O Ολυμπιακός Βόλου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του FINAL 4 του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ., αφού μετά από συναρπαστικό παιχνίδι επιβλήθηκε του Γ.Σ. Αμπελώνα με 75-77.

    Το ματς είχε ένταση, πάθος και δύναμη και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τρίποντο του Μπόγδανου και μία εύστοχη βολή του Παρασκευά.

    Οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος συμβάδιζαν στο σκορ (40-39). Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πάρει μια διαφορά 10 πόντων (52-62), την οποία στις αρχές της τέταρτης περιόδου την έφτασε και στους 11 (54-65 στο 33'). Στη συνέχεια όμως ο Αμπελώνας με εύστοχους τους Γκανέτσα και Κοτσώνα, μείωσε τη διαφορά και προηγήθηκε μάλιστα και με 75-73 στα 57''. Η Ομάδα μας πιο ψύχραιμη στο τέλος έφτασε στη μεγάλη νίκη.

    Ο Ολυμπιακός Βόλου. αγωνίστηκε με φανέλες που έφεραν το λογότυπο της «Φλόγας», ενώ τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Μάλιστα στο τζάμπολ, τη μπάλα στον διαιτητή Θανάση Δεσλή την έδωσε ένα από τα παιδιά του συγκεκριμένου συλλόγου, κόρη της Προέδρου Ράνιας Καρανικόλα, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και στο Β΄ Ημίχρονο, με τους φιλάθλους να ξεσπούν σε έντονα χειροκροτήματα και στις δυο περιπτώσεις.

    Δυστυχώς ένα δυσάρεστο γεγονός ήλθε να διαταράξει τη χαρά της νίκης και της παρουσίας σε έναν τελικό για την ομάδα μας, αφού υπήρξε διάρρηξη στα αποδυτήρια της Ομάδος μας, αφού πρώτα έσπασαν το λουκέτο και υπήρξε κλοπή χρημάτων καθώς και το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Μπόγδανου.

    Πριν την έναρξη και των δυο ημιτελικών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη, ταμία, εν ζωή, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλ/σης, στον οποίο και είναι αφιερωμένο το φετεινό FINAL 4.

Διαιτητές: Δεσλής, Φακίτσας, Ξέρας.

Δεκάλεπτα: 22-21, 40-39, 52-62, 75-77

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας,Γκουγκουτούδης): Καραγιώργος 19 (5), Τζήμας, Παπούλιας 14 (1), Αλεξίου, Ίλτσογλου 8 (1), Μπόγδανος 14 (2), Μανίνης, Καραθάνος, Σιμώτας, Αναστασοπουλος 4 (1), Λουλούδης, Παρασκευάς 18.

Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Γιαννόπουλος): Μπαμπανάτσας Θ. 2, Γκανέτσας 13 (3), Κόκκας 2, Κυριακόπουλος 17(1), Παλάσκας 4, Μπιζιάκης, Καρπούζας 11(2), Τεκούσης Ε., Tσακνάκης 5, Τεκούσης Π., Κοτσώνας 21(2).

    Στον Τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 18:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου η οποία νίκησε το Γ.Σ. Αλμυρού στον άλλο ημιτελικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου