Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017


ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ

    Σε ήττα με σκορ 72-86 υποχρεώθηκε από τον δεύτερο της Α1 Γυναικών Βαθμολογίας Φάρο Κερατσινίου, (έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς), ο Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας όμως εξαιρετική εμφάνιση κι δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των αγώνων που θα κρίνουν την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.



    Οι «ερυθρόλευκες» των Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μάλιστα σε αρκετά σημεία των τριών πρώτων περιόδων, ήλεγχαν απόλυτα το ματς και προηγούνταν με διαφορά 2-3 πόντων. Ο Φάρος, διαθέτοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Παπαμιχαήλ, Τζόνσον και Γουόλκερ, κατάφερε στην τέταρτη περίοδο να κάμψει την αντίσταση του πολύ αξιόμαχης Ομάδας μας.


    Αλήθεια πάντως είναι, πως ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε επί ίσοις όροις έναν ακόμα ισχυρό αντίπαλο, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, έχοντας μόλις 9 λάθη, αλλά αχίλλειος πτέρνα ήταν πάλι τα ριμπάουντ.



    Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο ΑΜΕΑ Αργοναύτες προσκεκλημένη του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε αγώνα επίδειξης, αφού Ολυμπιακός Βόλου και Αργοναύτες, θέλησαν από κοινού να γιορτάσουν την παγκόσμια μέρα Ατόμων με Αναπηρία.



    Ο Ολυμπιακός απένειμε δια του Αντιπροέδρου του ερασιτέχνη κ. Ιάσονα Χατζή τιμητική πλακέτα στους Αργοναύτες, οι οποίοι με τη σειρά τους τίμησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την συμπαράστασή τους στην ομάδα τους.






    O Ολυμπιακός Βόλου είχε συνολικά 12\16 βολές, 21\50 διπ, 6\15 τριπ. Η Άντριους πέτυχε 22 πόντους (6\7 βολ, 8\15 διπ,0/2 τριπ), ενώ στο σκοράρισμα την ακολούθησαν η Φέρμπανκς 10 ριμπ, 12 πόντοι και Ταντουρόφσκα 18 πόντους (1\1 βολ, 4\8 διπ, 3\6 τριπ.)
Εκτός αποστολής ήταν η αρχηγός της ομάδας Νίκη Ζέρβα η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.

Διαιτητές: Τζίμα, Αγραφιώτης Ιωάν.

Δεκάλεπτα: 25-29, 42-43, 59-64, 72-86.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης - Μπορίνος): Κυριατζίδου 6(2), Γαλιατσάτου 1, Ταντουρόφσκα 18(3), Σουλτάνη 10, Αντριους 22, Διαμαντοπούλου, Ζήτη 3(1), Φέρμπανκς 12, Κωτούλα, Δεληγιάννη, Παγκαλίδου, Αγαγιώτου.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης): Γκρίτζα 2, Καλογήρου 2, Γούναρη, Παπαμιχαήλ 20, Μαγκλάρα 8, Κεχαγιά 16 (2), Διέλα 2, Τζόνσον 19, Αλεξανδρίδου, Ουόλκερ 17.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και τη θερμή συμπαράσταση στα κορίτσια. Μέσα από την αποχή των οργανωμένων φιλάθλων ξεπηδά μια καινούργια γενιά φιλάθλων της ομάδας μας με νέα παιδιά που θα αποτελέσουν και το αύριο του Συλλόγου. 

    Ευχαριστούμε την Εταιρεία Αναψυκτικών «ΕΨΑ» για την προσφορά των προϊόντων της σε μικρούς και μεγάλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου