Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ




    Στιγμές χαλάρωσης για τις αθλήτριες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και επίσκεψη στην αγορά και σε επιχειρηματίες - υποστηρικτές έκαναν οι γυναίκες της Ομάδας μας, πριν την τελευταία προπόνηση τους.

    Έτσι το Σάββατο το πρωί απόλαυσαν το καφέ τους στο «Παρα-Ναού», ένα Café - Bar που βρίσκετε Κουμουνδούρου με Ερμού, τιμώντας  τους ιδιοκτήτες, αφού η επιχείρησή τους κοσμεί στη φανέλα της ομάδας. Μαζί τους, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.








    Η επόμενη επίσκεψη ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση. Κατάληψη, στο κατάστημα «THIROS» για να δουν τις επώνυμες τσάντες και να συζητήσουν με την κυρία Olivera Stamencovits – Τελώνη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, για τις τάσεις της μόδας. Η εταιρεία «THIROS» είναι παρέα με τον Ολυμπιακό Βόλου σε κάθε βήμα.









    Στην Wind και στο κατάστημα των κυρίων Τσιαπράζη – Κωνσταντίνου, χορηγών της Ομάδας, έκαναν επίσκεψη οι δύο Αμερικανίδες μας, Andrews και Fairbanks. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν  για τα προγράμματα της Wind και την λειτουργία συσκευών κινητής τηλεφωνίας.








Στο χορηγό της Ομάδος για τα μπλουζάκια εξόδου η επόμενη επίσκεψη, των κοριτσιών, που βρίσκεται στην οδό Ερμού 154, στην καρδιά του Βόλου. Ο λόγος για το «Coffee Snack Βολιώτικο – Παραδοσιακή Τυρόπιτα» του κυρίου Χρήστου Γεωργουλόπουλου.







    Τελευταία και καθημερινή επίσκεψη το «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ» όπου τα κορίτσια τερμάτισαν τις επισκέψεις τους στην αγορά της πόλης μας και με ασφάλεια και σιγουριά μεταφέρθηκαν στο Ε.Α.Κ. Βόλου για να παραστούν στην τελευταία τους προπόνηση, ώστε να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον Φάρο Κερατσινίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.






   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου