Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017


ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12/2017

ΩΡΑ 16:00 Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ


                                    
                 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  Vs  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 

  
    Την ομάδα του «B.C. Αγριάς» πρώην Μεταμόρφωση Βόλου, φιλοξενεί η Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στα πλαίσια των υποχρεώσεών της για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ..

    Η Ομάδα μας μετά τις 5 συνεχείς νίκες θέλει να διευρύνει το «σερί» της και να παραμείνει μόνη πρώτη στη κορυφή του Πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Μοναδικός απόντας ο Νίκος Τσιαπράζης που είναι τραυματίας ενώ μόνιμος απόντας ο Κώστας Κολιός που φοιτητικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας.

    Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει όμορφο μπάσκετ, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τις νίκες, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας αλλά για να γίνει αυτό έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας οι όποιοι έως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των Τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας.

    Την Τετάρτη όλη η Oμάδα και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δείπνησαν στη ταβέρνα «Α+Β» της οικογένειας του κ. Αλέκου Σαρακατσάνου, στη Μακρυνίτσα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου