Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/12/2017
ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ

   
                      


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  Vs  ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Α.Μ.Ε.Α.


    Τον Φάρο Κερατσινίου υποδέχεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η αλλαγή ώρας έγινε μετά από αίτημα της ομάδας του Φάρου το οποίο και έκανε αποδεκτό η Oμάδα μας.

    Μετά τους δυο συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας και την τελευταία ήττα από τον ΠΑΟΚ, στις λεπτομέρειες, με πολύ καλή εμφάνιση, διάθεση και πάθος, οι παίκτριες του Ολυμπιακού του Βόλου μας εμφανίζονται μπροστά στους φιλάθλους μας, υποδεχόμενοι τον Φάρο Κερατσινίου.

    Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν τη προετοιμασία της ομάδας με τα συνήθη προβλήματα τραυματισμών (Ζέρβα - Σουλτάνη) τα οποία όμως δεν θα στερήσουν τα κορίτσια τη συμμετοχή τους στον αγώνα αφού σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο, θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν .





    Στον αγώνα θα έχουμε την παρουσία των Αθλητών της Ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδιο «Α.Σ. Α.Μ.Ε.Α. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Ειδικές ανάγκες, οι οποίοι και στο ημίχρονο του αγώνα θα δώσουν έναν ολιγόλεπτο αγώνα επίδειξης ενώ η ομάδα μας θα βραβεύσει το Σύλλογο που προσπαθεί χρόνια τώρα να κρατά ζωντανό τον ειδικό αθλητισμό στη πόλη μας με δεκάδες επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

 Όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των Γυναικών όσο και των Ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των Ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας. Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄ αυτούς, χώρο.




    Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, και να δώσουν βροντερό παρόν ενισχύοντας τους και βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου