ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ------ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017




ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
  
  Γλέντησαν με τη ψυχή τους αθλήτριες , προπονητές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανήμερα της κατάκτησης και μαθηματικά του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία , στο Κέντρο PREMIERA Full of live Volos , των Αλέκου και Βαγγέλη Αναστασόπουλου , μετά από πρόσκληση των ιδιοκτητών , τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το λόγο αυτό.
Φωτογραφία του χρήστη Premiera ''full of live''Volos.

  Μετά από ένα μαραθώνιο προπονήσεων και αγώνων , από τον Αύγουστο έως και προχθές όπου και εξασφαλίστηκε η άνοδος , αφού έριξαν τόνους ιδρώτα στα παρκέ , χωρίς άγχος πλέον  , πρωταγωνίστησαν και στη πίστα του φιλόξενου Κέντρου Διασκέδασης υπό τους ήχους της θαυμάσιας  Ορχήστρας και των ιδιαίτερα ταλαντούχων τραγουδιστών και τραγουδιστριών . Μικρές και μεγάλες διακρίθηκαν στο χορό όπως και στο παρκέ με ψυχή τη Ραφαέλα Σουλτάνη , έχοντας μαζί τους  και τα μετάλλια , τα συλλεκτικά καπελλάκια και το κύπελλο του πρωταθλητή που τους απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα .































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου