Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

                  ΟΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ                      Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεπή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου στο ραντεβού με την ιστορία , τόσο τη δική τους όσο και του Συλλόγου , σφράγισαν την επάνοδο τους στην Α1 Εθνική κατηγορία  , μια αγωνιστική πριν λήξει το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών , μετά τη νίκη επί του αξιόμαχου Πιερικού-Αρχέλαου με σκορ 71-53. Οι "ερυθρόλευκες" μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν έξαλλα με τους προπονητές τους, τη Διοικούσα Επιτροπή και τον φίλαθλο κόσμο την ολοκλήρωση μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς. Μάλιστα φόρεσαν και ειδικά τυπωμένα μπλουζάκια για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ενώ τους απονεμήθηκε  κύπελλο και μετάλλια απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Τσεκούρα .
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη, ανεβάζοντας στροφές στο β' ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο. Στο α' ημίχρονο οι γηπεδούχες ήταν νευρικές και αγχωμένες. Απεναντίας ο Πιερικός-Αρχέλαος με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση χτυπούσε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 33' ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασε στη σημαντική νίκη που σφράγισε και την άνοδο. Αξιοσημείωτο ότι η ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου πετυχε 20 πόντους στο Δεκάλεπτο ενώ σε όλο το Β’ ημίχρονο πέτυχε συνολικά 21 πόντους απόρροια της καλύτερης αμυντικής προσπάθειας των κοριτσιών μας ενώ η έμπειρη Δαβιτίδου (Νο4) , με παραστάσεις και στην Α1 ,  έπαιξε και μάλιστα πρωταγωνιστικά μετά από δυόμιση μήνες γεγονός που καθιστά την νίκη της ομάδας μας ακόμη πιο σημαντική.
Άξιος πρωταθλητής λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από μια δύσκολη, όσο και άκρως επιτυχημένη χρονιά. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σ' όλους τους συντελεστές της ανόδου (Παίκτριες, προπονητές, Διοικούσα Επιτροπή, φίλαθλο κόσμο) που κατάφεραν να ξαναφέρουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.
Δεκάλεπτα: 20-20, 32-32, 54-45, 71-53
Διαιτητές: Πλατέλλα-Λαϊδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Παγκαλίδου, Σουλτάνη 24, Χούτα, Ταντουρόφκσα 18(4), Αγαγιώτου ,Ντελή 2, Δημητριάδου, Ζέρβα 14, Ζήτη 3, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 10.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Πουρσανίδου, Δαβιτίδου 15(3), Ζουγκουρίδου 7(1), Φλώρου 15, Γκοτζαμάνη 4, Μπαγκλαρίδου, Λεκάι, Κωτούλα 10(1), Δημητρίαδου 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου