Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ....!!!!!



Ουτε ο Απολλωνας Καλαμαριας σταθηκε ικανος να ανακοψει τη πορεια της γυναικειας ομαδας μας προς το στοχο της κατακτησης του πρωταθληματος της Α2 Εθνικης κατηγοριας του Βορρα και την ανοδο στα σαλονια του γυναικειου Ελληνικου μπασκετ , εκει που ειναι η θεση της ομαδας που εχει δωσει μεγαλες χαρες και επιτυχιες στους Βολιωτες φιλαθλους .

 Οι «ερυθρόλευκες» ξεπερνώντας το άγχος κατάφεραν ειδικά στο β' μέρος να παίξουν μπάσκετ αξιώσεων και να φτάσουν πολύ εύκολα τελικά στη νίκη με 47-65 . Έτσι, χρειάζονται μόλις μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Κατερίνη εντός και Ρύσιο εκτός) για να σφραγίσουν και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο...
...Ο Ολυμπιακός Β. στο σημερινό ματς είχε σε εξαιρετική μέρα τη Νίκη Ζέρβα που με εννέα πόντους (ειδικά στο α' μέρος) και 16 συνολικά ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα της στη μεγάλη νίκη.
Ο Ολυμπιακός Β. αν και βρέθηκε να χάνει με 17-16 στη α' περίοδο μ' ένα επί μέρους 4-11 στη β' περίοδο προηγήθηκε στο ημίχρονο με 21-27.
Στο β' ημίχρονο, η βολιώτικη ομάδα με πολύ πιεστική άμυνα (επί μέρους σκορ στην 4η περίοδο 10-20) «έπνιξε» τον Απόλλωνα και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ εκτός από τη Ζέρβα ξεχώρισαν οι Κοτσιάφτη, Ταντουρόφσκα, Δημητριάδου, χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιπες. Καλύτερη της Καλαμαριάς η Ιγγλέζου, ενώ αποβλήθηκε στο 31' η Καϊμακτσή.
Διαιτητές: Γιαννούλης, Θωμόπουλος
Δεκάλεπτα: 17-16, 21-27, 35-45, 47-65
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Γκοκάκης-Καρακασίδη): Ιγγλέζου 13 (2), Σταμπη 4, Μαιδατσή 2, Καλαντίδου 7, Αξεχέρογλου 10, Σολωμού 5, Πολυχρονιάδου, Νεφελούδη, Καιμακτση 6, Γραμματικού,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Παγκαλίδου 3 (1), Χούτα, Ταντουρόφσκα 18 (2), Σουλτάνη 8, Τότση, Αγαγιώτου 7, Ζέρβα 9, Ζήτη 2, Αγκάνη 2, Δημητριάδου 5, Κοτσιάφτη 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου