Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017


ΣAΒΒΑΤΟ 25/3 ΚΑΙ  ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ  
  
   Το τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , το  Σάββατο 25 Μαρτίου 2017  και  ώρα 19.30 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , απέναντι στην νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης  για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ .

   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι (?)  οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος . Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ Γύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία , για την οποία κόπτεται .

  Οι παίκτες  και η  τεχνική ηγεσία της ομάδας μας , Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος , είναι έτοιμοι  να προσθέσουν ακόμη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα  και θα αναμένουν το αποτέλεσμα ΝΙΚΗΣ – Γ.Σ ΒΟΛΟΥ για να δούν αν θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους στα PLAY OFFS . Στον αγώνα δεν θα δώσει το παρών ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου , εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά , να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .  

  Ευχόμαστε να μην γραφτεί ακόμη μια «χρυσή σελίδα».



Οψόμεθα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου