Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 












                       81                                           59

Με Νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ κερδίζοντας εύκολα την ομάδα της Νίκαιας με σκορ 81 - 59 παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ικανοποιώντας τους 300 περίπου φίλους του που βρέθηκαν στο ΕΑΚ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εξαιρετικός πήρε απο την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απο τον αντίπαλο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 24-11 παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με τους Καραγεωργο και Παρασκευα να σκοράρουν συνεχώς.
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο έληξε με 49 - 37 με το παρασκευα να σκοράρει  τρίποντο με τη λήξη του ημιχρόνου ενθουσιάζοντας τους φίλους του Ολυμπιακού.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η διάφορα ηταν σταθερά πάνω απο 10 πόντους με το Γεωργιου να οργανώνει θαυμασια το παιχνιδι και τους Σκαμαγκα, Τελιδη και Λουλουδη να δειχνουν απο τη πρωτη τους εμφανιση τις ικανοτητες τους και οτι θα βοηθησουν σημαντικα ην ομαδα. Αχριανης  Αναστασοπουλος και Καφασης (με τον τελευταιο να τραυματιζεται στην αρχη του παχνιδου αλλα να συνεχιζει και να τελειωνει τον αγωνα βοηθωντας σημαντικα) δειξανε οτι και φετος αποτελουν σημαντικα εργαλεια στην ομαδα μας. Η τριτη περιοδος εληξε με 65 - 51,
Στο τελευταιο μερος του παιχνιδιου ο Ολυμπιακος συνεχιζε να παιζει εξαιρετικα και το ματς εληξε με τη διαφορα να φτανει στους 21 ποντους και τον ολυμπιακο να πανηγυριζει τη πρωτη του επιτυχια Απο τους νικητες που αγωνιστηκαν ολοι οι παικτες δεν υστερησε κανεις πρωτος σκορερ ηταν Γ. παρασκευας με 23 ποντους και ακολουθησε ο Θ Καραγεωργος με 21 και 3 τριποντα.
Απο τους αντιπαλους πρωτος σκορερ ηταν ο Αθανασοπουλος με 31 ποντους

Δεκάλεπτα: 24-11, 49-37, 65-51, 81-59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 
( Μαυρομιχάλης-Καραγιώργης): Καραγεώργος 21 (3τρ),  Γεωργίου 10 (2 τρ), Τελίδης 4, Καφάσης 4, Αχριάνης 2, Βλασταρίδης, Καραθάνος, Λουλούδης 6, Αναστασόπουλος 8, Σκαμάγκας 3 (1 τρ), Παρασκευάς 23 (1 τρ)

ΝΙΚΑΙΑ
 (Πατάκης): Γαλάνης 3, Αθανασόπουλος 31 (4), Παρασκευόπουλος 2, Κυριακόπουλος 4, Μουστέλης, Μακρίδης, Τουρναβίτης 2, Πολύζος, Ρούσσος, Γουρνάρης, Μπλιάτζας 11 (1), Ζιαβλιάκης, Γίτσας



 













Τον αγωνα παρακολουθησαν και οι παικτριες της Γυναικειας ομαδας που αυριο αγωνιζεται στη λαρισα κοντρα στην ολυμπια αποδυκνειοντας οτι ο Ολυμπιακος Βολου ειναι μια οικογενεια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου