ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΓΣ ΒΟΛΟΥ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
   Με φιλικό παιχνίδι στην Πορταριά , με το εφηβικό του ΓΣ Βόλου , συνεχίστηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την  Ολύμπια στη Λάρισα .
Η Διοικούσα Επιτροπή και οι προπονητές μας ευχαριστούμε την ομάδα, τους παίκτες  και τον προπονητή του ΓΣ Βόλου , Παναγιώτη Τύμπα , για την βοηθειά τους στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας .
   Στο φιλικό έδωσαν το παρών όλες οι αθλήτριες (πλην Ζέρβα και Αγκάνη)  και ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος , είχαν  την ευκαιρία να δοκιμάσουν  όλα τα συστήματα και διάφορα σχήματα προκειμένου να  «τεστάρουν»  την ετοιμότητα των αθλητριών .
   Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και η αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Εύη Κυριατζίδου με τις οποίες επεσήμανε την δυσκολία του αγώνα αλλά και την πίστη της ομάδας για θετικό αποτέλεσμα : 

   Την Κυριακή δοκιμαζόμαστε απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα , εκτός έδρας , με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο    αγώνα , είμαστε πιο πλήρης ομάδα από την Ολύμπια και με την επιστροφή της Νίκης Ζέρβα έχουμε γίνει και πιο ποιοτική σαν ομάδα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας πιστεύω θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

   Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος  για τις 14.00 ( παρά τις προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής να αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνα για τις 12.00 ,  η ομάδα της Ολύμπια Λάρισας αρνήθηκε) και η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 11.30 το πρωί από το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , ενώ προηγουμένως , όπως γίνεται πάντα , πριν από εκτός έδρας αγώνα , όλες οι αθλήτριες θα πάρουν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL , χορηγό της ομάδας μας για τέταρτη συνεχή χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου