Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και αυξάνοντας συνεχώς την υπέρ του διαφορά ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε και απο τη Λάρισα κερδίζοντας την ολυμπια με 52 - 64 και συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.
Η ομάδα των Μιχάλη Καπουρνιωτη και Μάριου Μπορινου μπήκε φουριόζα και με καλές επιθέσεις και σωστή αμυντική λειτουργία τελείωσε τη πρώτη περίοδο με σκορ 12 - 18 .
Στο δεύτερο δεκάλεπτο και με την είσοδο της Νίκης Ζερβα ανέβαζε διαρκώς τη διαφορά και με συνεχόμενα τρίποντα της Ταντουροφσκα και καλάθια της Σουλτανη έφτασε στο + 17 τελειώνοντας το ημίχρονο με σκορ 28 - 45.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ολυμπια αντέδρασε και εκμεταλλευόμενη την απουσία της ζερβα και Κυριατζιδου που είχαν φορτωθεί με φάουλ μείωσε κάπως τη διαφορά στους 9 πόντους σε 41 - 50.Απο εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε δράση η Σουλτανη και με συνεχομενα καλαθια δεν αφησε κανενα περιθωριο αντιδρασης στις γηπεδουχες και το ματς τελειωσε βρισκοντας τις παικτριες να πανηγυριζουν μια μεγαλη νικη .
Απο τον Ολυμπιακο κορυφαια ηταν η σουλτανη με 21 ποντους και ακολουθησε η ταντουροφσκα με 14 και η Ζερβα με 10 χωρις να υστερησει καμμια απο τις υπολοιπες κοπελες που αγωνιστηκαν.
Απο την ομαδα της ολυμπια καλυτερη ηταν η βολιωτισσα Ασημινα Κουτσουνουρη που πετυχε 19 ποντους.

Δεκαλεπτα : 12-18  28 - 45  41 - 50   52 - 64 

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Γραικός

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι-Αργυρακούλης): Γαλιατσάτου 7, Ντριστέλα 2, Ράπτη, Σουλιώτη 9(1), Κυριτσάκα 4, Σκαρλή 4(1), Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19, Καλλίδη 7(1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 5, Σαρακατσάνη, Παγκαλίδου 3(1), Ταντουρόφσκα 16(4), Αγαγιώτη, Ζέρβα 10, Σουλτάνη 21, Νούλα, Δημητριάδου 3, Ζήτη 4, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 2



Την επομενη αγωνιστικη η ομαδα μας ταξιδευει στη Δραμα με αντιπαλο τη τοπικη ομαδα στοχευοντας σε ακομια μια επιτυχια που θα τη βοηθησει στη προσπαθεια που κανει για την ανοδο στην Α1 Εθνικη κατηγορια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου