Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018


ΓΙΑ ΤA PLAY OFF Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/05/2018
ΩΡΑ 19:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ


                                   

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ


    Με τον Γ.Σ. Αμπελώνα θα αναμετρηθεί η Ανδρική Ομάδα μας, τη Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής των Play Off της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο αγώνας διεξάγεται Κυριακή διότι στο Βάκης Παρασκευόπουλος που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας Γ.Σ. Βόλου – Α.Ο. Καλαμπάκας γίνονται αγώνες αναρρίχησης.

    Μετά την πρώτη ήττα, από την έναρξη του πρωταθλήματος, από την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα και  με πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία, την τρίτη αγωνιστική, η Ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες.

    Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία με την απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή, δουλεύουν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής, να πετύχουν άλλη μια νίκη και να συνεχίσουν στο δρόμο για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη στα Play Off.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 Ευρώ και 3 Ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των Τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας των 10 Ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης. Οι κάτοχοι των «GOLD» διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου γι΄ αυτούς, χώρο.



ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου