Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΓIA TA PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/05/2018
ΩΡΑ 13:00 – Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ


                    

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


    Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας για τους Αγώνες Κατάταξης Υποβιβασμού (Play Out) της Α1 Εθνικής Γυναικών.

    Η Oμάδα μας παρότι έχασε τον πρώτο αγώνα θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα τις ελπίδες που της αναλογούν για τη παραμονή στη κατηγορία.

    Για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά αλλά και τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, θα τοποθετηθούμε επίσημα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, ανεξάρτητα της έκβασης τους.

    Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν Αθλήτριες, Προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων μας. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

    Στον αγώνα στη Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα ενώ τραυματίστηκε στο τέλος του Β΄ Δεκαλέπτου η Δεληγιάννη, η οποία μεταφέρθηκε, με μέριμνα του Συλλόγου μας και τη συνοδεία του φυσιοθεραπευτή μας Κώστα Καίδη στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου της τοποθετηθήκαν 8 ράμματα εσωτερικά της κάτω γνάθου και 2 εξωτερικά.

    Θλιβερό γεγονός η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από το γηπεδούχο σωματείο και τους ιθύνοντες του αγώνα (ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΚΟΜΙΣΑΡΙΟ) αφού μετά την παρέλευση μιας και πλέον ώρας αναγκαστήκαμε ως υπεύθυνοι της αποστολής να βρούμε μόνοι μας τρόπο για τη μεταφορά της αθλήτριας στο νοσοκομείο.

    Παρόλα αυτά οι παίκτριες που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου της παραμονής.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 Ευρώ και 3 Ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄ αυτούς, χώρο.ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου