Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018


ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 




ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΒΥΡΩΝΑ


    Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός μας, του Βόλου επικράτησε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. του Αθηναϊκού Βύρωνα με 70-55 για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α1 Γυναικών.



    Η Ομάδα μας πήρε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ και τη διατήρησε σ’ όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Έτσι, μετά τη σημερινή του νίκη, οι Γυναίκες του Μιχάλη Καπουρνιώτη θα αντιμετωπίσουν στα Play Out τις Εσπερίδες Καλλιθέας με τις οποίες έχει από μία νίκη και από μία ήττα εάν και εφόσον τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής είναι φυσιολογικά με βάση την αγωνιστική αξία των ομάδων.



    Το Πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου ολοκληρώνεται την ερχόμενη Αγωνιστική όπου οι «ερυθρόλευκες» παίζουν στην Αθήνα με τον Πρωτέα Βούλας.

    Στο σημερινό ματς δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα που έχει πρόβλημα στο γόνατο, όπως και η Ζήτη, ενώ από την φιλοξενούμενη ομάδα δεν έπαιξε η Αμερικανίδα Μακ Κέι, όπως και η άλλη Αμερικανίδα Λιτλ, που έχει ήδη ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την αθηναϊκή ομάδα.



    Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός της Σουάν του Αθηναϊκού δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η οποία προειδοποίησε την ομάδα της στο Α΄ ημίχρονο αλλά συνέχισε να αγωνίζεται και σε μια φάση εντυπωσιακή για την αξία της υπέστη βαρύ διάστρεμμα και με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας μας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της τοποθετήθηκε νάρθηκας αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Αθήνα.



    Τον αγώνα παρακολούθησε όλη η αποστολή των Κορασίδων του Σπάρτακου Λάρισας (Αθλήτριες, Προπονητής, Γονείς) η ομάδα των οποίων έπαιξε πριν τον αγώνα των Γυναικών, φιλικό, με την αντίστοιχη ομάδα των Κορασίδων του Συλλόγου μας.

Διαιτητές: Κοιμτζόγλου, Γαζέτας.

Δεκάλεπτα: 17-11, 32-24, 50-41, 70-55.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 8 (2), Παγκαλίδου, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 9 (3), Σουλτάνη 8, Αγαγιώτου, Άντριους 28 (1), Αρτεμισίου 2, Τότση, Ουίλιαμς 6, Κωτούλα 3, Δεληγιάννη 6.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου 8, Στούπα 11 (1), Τραγούλια 2, Δορδοκίδη 2, Κόνιαλη 15, Βαλαβάνη, Σλούκα, Σουάν 17.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου