Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ


Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

    Πρώτος και αήττητος διατηρήθηκε ο Ολυμπιακός μας, του Βόλου, στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., αφού ξεπέρασε μ’ επιτυχία το εμπόδιο του Σπάρτακου Λάρισας στο Ε.Α.Κ του Βόλου, επικρατώντας με 78-67.

    Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όπως άλλωστε και την πρωτοπορία στο σκορ και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι δεν χαρίζονται σε κανέναν, πιστοί στις αρχές και στην αξιοπρέπεια της 80χρονης ιστορίας του Συλλόγου.

    Η Ομάδα μας ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ο Σπάρτακος, με μαχητικότητα διεκδίκησε τις πιθανότητες του και κατάφερε δύο λεπτά και 39’’ πριν το τέλος να μειώσει στους πέντε πόντους (72-67), αλλά μ’ ένα σερί 6-0,ο Ολυμπιακός του Βόλου μας «σφράγισε την τελική νίκη.

    Έτσι η Ομάδα μας είναι η μόνη αήττητη ομάδα σε όλα τα Αντρικά Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και μετρά 16 νίκες σε ισάριθμα ματς.

    Στις όμορφες στιγμές του αγώνα το τρίποντο παίκτη του Σπάρτακου πέντε μέτρα πίσω από τη κεντρική γραμμή στο τέλος του Α΄ δεκαλέπτου όταν και μείωσε στους 8 πόντους τη διαφορά.

Μελανό σημείο του αγώνα η παντελής απουσία των φιλάθλων της ομάδας μας.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ θα αγωνιστεί παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες για την επιτυχή έκβαση του στόχου μας, μαζί με τους Παίκτες και το Προπονητικό Τeam.

Διαιτητές: Παγώνης, Τσουμαχίδης

Δεκάλεπτα: 22-15, 37-32, 63-46, 78-67

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας, Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 17 (5), Παπούλιας 12, Μπόγδανος 18 (2), Καραθάνος, Σκαμάγκας 3(1), Αναστασόπουλος 4, Παρασκευάς 16, Ίλτσογλου 8(2).

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ( Βαρδακούλης): Αθανασόπουλος 19(1), Τσιούλκας 16(2), Καλέτσιος 3(1), Μπουσκολίτης 2, Χαλκιάς Κ., Μπάρμπας 10(2), Ντόνας 8(2), Γκαγκανάσιος 6, Φαρμακάς 3.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου