Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ




     Αήττητη συνεχίζει στο Πρωτάθλημα Κορασίδων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. η Oμάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Στην αναμέτρηση με την Σκιάθο, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου, νίκησε με 41-32, ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.


    Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν άσχημα το παιχνίδι, έχοντας μεγάλο πρόβλημα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, με την Σκιάθο να ελέγχει το παιχνίδι και να βρίσκεται σταθερά μπροστά στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 14-19.



    Στο δεύτερο μέρος οι Κορασίδες μας ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν στην άμυνα και περιόρισαν κατά πολύ την επιθετική δραστηριότητα της Σκιάθου. Παράλληλα, βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση και έφτασαν δίκαια στη νίκη. 


    Η τρίτη περίοδος ήταν και η καλύτερη για την Ομάδα μας. Στο 24’ πήραν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με 22-21 και έκτοτε δεν έχασαν την πρωτοπορία. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός του Βόλου μας πέτυχε 27 πόντους έναντι 12 της Σκιάθου.


    Πρώτη σκόρερ από πλευράς μας, ήταν η Δέσποινα Λιόλιου με 16 πόντους, ενώ από την Σκιάθο οι Κόλλια και Χαλκιά πέτυχαν από 10 πόντους.

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Κοντοστάθης.

Δεκάλεπτα: 6-11, 14-19, 30-23, 41-32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου, Ράμμου): Ζαρμπούνη 2, Χαβδούλα, Κανελλοπούλου 6, Λιόλιου 16, Σιουμουρέκη, Παρασχάκη 2, Αναστασιάδη, Μοδέα 8 (2), Γκρίνια, Τζανετοπούλου 7.

Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ (Κρίτσαλος): Καπερώνη, Βλασσοπούλου Φ., Βλασσοπούλου Γ., Κόλλια 10, Βλασσοπούλου Α. 9, Βάσια, Βεργίνη 3, Τελίδου 3, Χαλκιά 10.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου