Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2017
ΩΡΑ 16:00 Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ

                 
                                

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

    Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται η Ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου.

    Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας το απόλυτο με επτά (7) νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια, υποδέχεται την ομάδα του Φοίβου Λάρισας η οποία αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού με μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ εμείς έχουμε στόχο την νίκη και τη διατήρηση μας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλοντας παράλληλα, η ομάδα, να προσφέρει και όμορφο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας.

    Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχουν απόντες τον Θόδωρο Ίλτσογλου, που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, τον Νίκο Τσαπράζη και τον Κώστα Κολιό.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας που έχουν καταφέρει να έχουν τον Ολυμπιακό του Βόλου μας στην κορυφή και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου