Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017


ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

   Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Εθνική Oμάδα Mπάσκετ Κωφών Γυναικών, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο των «Deaflympics», καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 50 - 67 στον τελικό της διοργάνωσης. Κινητήριοι μοχλοί της μεγάλης επιτυχίας ήταν οι Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, όπως και η Αλεξάντρα Κοτσιάφτη που πέρυσι αγωνίστηκε επίσης στη βολιώτικη ομάδα. Τα κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα μέχρι και την τρίτη περίοδο «πάλευαν» να πάρουν διαφορά στο σκορ, η οποία ήρθε με την έναρξη του... τελευταίου δεκαλέπτου. Εκεί, με σερί 13 - 0 στα πέντε πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξέφυγε (38 - 52, 35') και στην ουσία επισφράγισε το χρυσό μετάλλιο, με τις Λιθουανές να μην μπορούν να αντιδράσουν.
   Κορυφαία της αναμέτρησης η Πατέρα με 20 πόντους, ενώ Αγαγιώτου και Κοτσιάφτη σημείωσαν από 11. Μάλιστα η Αγαγιώτου σημείωσε τρία τρίποντα σε πολύ καθοριστικά σημεία, ενώ εννέα πόντους με δύο τρίποντα σημείωσε και η Σαρακατσάνη.
ΕΛΛΑΔΑ (Ζέρβα): Χαινά 5, Σαρακατσάνη 9 (2), Αγαγιώτου 11 (3), Κοτσιρέα, Σπίνου, Μελίνι, Βεράνη, Βουδούρη 5, Κοτσιάφτη 11, Πατέρα 20 (2), Μπάλκογλου 6 (2)
   Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για τη μεγάλη επιτυχία που κατάφεραν τα κορίτσια, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Χρυσού στο Πανευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης, με τη συμβολή και των δικών μας κοριτσιών Λαμπρινής Αγαγιώτου, Λίας Σαρακατσάνη και Αλεξάνδρας Κοτσιάφτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου