Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

CIARA ANDREWS
H ΠΡΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ   Στην ενίσχυση της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ, προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, με την υπογραφή συμφωνίας ενός χρόνου με την αμερικανίδα αθλήτρια CIARA ANDREWS, από τη Νέα Υόρκη.

   Η Ciara Andrews είναι γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1994, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Αποφοίτησε από το κολέγιο St.Joseph΄s το 2016, όντας στην εικοστή τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της ιστορίας του NCAA με 1042 πόντους ενώ την αθλητική χρονιά 2016 - 17 αγωνίστηκε στη Δανία με τα χρώματα της SISU με την οποία είχε 20 πόντους Μ.Ο. ενώ στις ελεύθερες βολές είχε ποσοστό 88% .

   Η Ciara Andrews είναι μια εκρηκτική guard με επιθετική έφεση αλλά και πίεση στην μπάλα και αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό σύνολο μαζί με τη Ραφαέλα Σουλτάνη και την Άννα Ταντουρόφσκα στη περιφέρεια της ομάδας μας. Με τις ηγετικές της ικανότητες αναμένεται να βοηθήσει και τις νεαρές Νένα Παγκαλίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου και Ιωάννα Τότση αλλά είναι και μια ακόμη σημαντική προσθήκη στη διάθεση του προπονητή μας κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του κ. Μάριου Μπορίνου.


Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει στην Oμάδα μας τη Ciara Andrews.Video Of  Ciara AndrewsΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου