ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
   Στην  ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18  συμφώνησαν  ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος  και η  Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .

   Ο Λεωνίδας ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τον Παναθηναϊκό το 2006  μέχρι το 2011 με τον οποίο κατέκτησε  τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων το 2009 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Εφήβων το 2010 .

  Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται για 7η χρονιά , είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών συμμετέχοντας παράλληλα και στην ομάδα μπάσκετ της Σχολής του , με την οποία φέτος κατέκτησε το διατμηματικό πρωτάθλημα ενώ είναι μέλος της Μικτής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , με αφορμή τα σημερινά (7/7) γενέθλια του  Λεωνίδα του εύχεται χρόνια πολλά Υγεία και επιτυχίες και καλή κατάταξη μιάς και τη Τρίτη 11 Ιουλίου παρουσιάζεται στη Σπάρτη (Σώμα Υλικού Πολέμου) για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου