Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017



   Με την παρουσία της Ολυμπιονίκης και πρώτης Ελληνίδας καλαθοσφαιρίστριας που αγωνίστηκε στο γυναικείο ΝΒΑ (WNBA) Αναστασίας Κωστάκη πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ - ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

  Οι μικρές αθλήτριες και οι αθλητές (απουσίαζαν πολλοί λόγω του καύσωνα και διακοπών) είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εσωτερικό τουρνουά και να παίξουν διαγωνιστικά παιχνίδια. Μάλιστα, οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών Νικόλας Τσιαπράζης (τελικό έπαιξε με Μαρία Στάμου) στα τρίποντα, Νικόλας Αποστολάκης στις βολές (τελικό έπαιξε με Δημοσθένη Μαλαμούλη) 


Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
και Σωτήρης Ευαγγελινός στα μίνι στις βολές , πήραν ως δώρο από μια μπάλα μπάσκετ.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ
  Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, ενώ στα παιδιά μίλησε η κα Κωστάκη η οποία δέχτηκε και πολλές ερωτήσεις για την καριέρα της και τις μεγάλες της επιτυχίες στο μπάσκετ. Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και νυν ομοσπονδιακή προπονήτρια, τα προέτρεψε να κάνουν με πάθος ό,τι επιλέγουν στη ζωή τους και να αφιερώνονται στην προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους.

  Μίλησε επίσης στους αθλητές και στις αθλήτριες ο έφορος των τμημάτων κορασίδων-νεανίδων και παμπαίδων, γνωστός δημοσιογράφος κ. Ευθύμης Χούτας ο οποίος έκανε και τις απονομές μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα των κορασίδων και στην δευτεραθλήτρια ομάδα παίδων Β’.

  Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που ως γνωστόν φέτος ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία και αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι, ενώ και οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου (προϊσταμένη Γραφείου Φυσικής Αγωγής) και Ελένη Παπαθανασίου αναφέρθηκαν στη σημασία της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους , στη ζωή.


  Στο τέλος όλα τα παιδιά αποχώρησαν με το χαμόγελο στα χείλη και με μετάλλια και γλυκά, δίνοντας ραντεβού και πάλι στην έναρξη της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου