Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ, συγχαίρει το φιλικό σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών Βορείου Ομίλου και την επάνοδο του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών της ΕΟΚ.
Επίσης εύχεται καλή επιτυχία και στη δικιά μας ομάδα, στο δύσκολο αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του Νοτίου Ομίλου, με τον νικητή να παίρνει και αυτός το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Ευχή όλων να ξαναβρεθούμε του χρόνου στα «σαλόνια» της Α1, όπου ανήκουν και οι δύο ομάδες και το απέδειξαν περίτρανα με την φετινή παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Το ΔΣ του  Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ) συγχαίρει τις ομάδες  που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στην Α2 Νότου ( Φάρος Κερατσινίου) και Α2 Βορρά (Ολυμπιακός Βόλου) για την  εκπλήρωση του στόχου τους και την απευθείας άνοδο στην Α1 γυναικών και φυσικά να έχουν καλή πορεία.

Εύχονται επίσης να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας μπαράζ  μεταξύ του συλλόγου μας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης  για την κατάκτηση της προνομιούχου  3ης θέσης και της ανόδου στην Α1 γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου