Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νικησε και παραμενει στο κολπο

Νέα νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο το Δίλοφο πέτυχε η ομάδα μας και πάει την επόμενη αγωνιστική με ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει στο μεγάλο ντέρμπι τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Γ.Σ. Βόλου με σκοπό τη νίκη που θα του δώσει βάσιμες ελπίδες εισόδου στα play offs εφόσον δεν συμβούν ..........απρόοπτα .

Η ομάδα μας μπήκε απο την αρχή στο παιχνίδι δυνατά και πήρε διαφορά την οποία με σχετική άνεση τη κράτησε και το ημίχρονο έληξε με σκορ 21-43.
Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά δεν άλλαξε παρότι οι προπονητές του Ολυμπακού Μπορίνος- Καπουρνιώτης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες με το τελικό σκορ να γράφει 52-76.
Αξιοσημείωτη η επανεμφάνιση του Κ.Τελίδη που έδειξε οτι θα δώσει ακόμα μια λύση στην ομάδα και του νεαρού Τσαπράζη που έχει ολο το μέλλον μπροστά του.
Έτσι ο Ολυμπιακός πάει στον επόμενο αγώνα με το Γυμναστικό με ανεβασμένη ψυχολογία , με επιστροφές (Γεωργίου) και τη βοήθεια του κόσμου του να παίξει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στη προνομιούχο δυάδα.


Τα δεκάλεπτα: 12-22, 21-43 39-61, 52-76              
Γ.Σ. ΔΙΛΟΦΟΥ (Αντωνόπουλος): Λελούδας 2, Αμπντάλα 8 (2), Καλόγηρος 8, Ακρίβος 17 (3), Σακελλάρης 3 (1), Σπανός 9 (2), Παναγιώτου 5, Σταυρόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Καραγεώργος 9 (1), Θέος 3 (1), Τελλίδης, Αλεξίου 2, Καφάσης 6, Τσιαπράζης, Βλασταρίδης 11 (1), Καραθάνος, Λουλούδης 7, Αναστασόπουλος 13 (1), Σκαμάγκας 4, Παρασκευάς 21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου