Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017


ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ




Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 65-61 (πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα). Όμως, η βολιώτικη ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο και συνεχίζει πλέον να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Α2 γυναικών και να προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία...
Ο Ολυμπιακός Β. αν και βρέθηκε να χάνει στην τρίτη περίοδο μέχρι και με 20 πόντους (σκορ 53-33), στην τελευταία καθοριστική περίοδο κατάφερε με ψυχή ...λιονταριού να ανατρέψει τη διαφορά και να χτυπήσει στα ίσα το ματς, περιορίζοντας τελικά την έκταση της ήττας μόλις στους τέσσερις πόντους.
Αν και στο 35' έχανε με 61-47, στη συνέχεια κάνοντας ένα σερί 9-0 (τρίποντο της Ζήτη, βολές Παγκαλίδου και Ζέρβα, καλάθι της Σουλτάνη), μείωσε στο 38' σε 61-56.
Η Λογδανίδου έκανε για τον Ηρακλή το 63-56 για να απαντήσει στο 1.30'' η Σουλτάνη σε 63-58. Η Λογδανίδου με μια εύστοχη βολή στο 1'11'' έκανε το 64-58 και στα 25'' η Κωτούλα με εύστοχη βολή το 65-58.
Ομως, ο Ολυμπιακός Β. δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Δεκατρία δεύτερα πριν το τέλος η Ταντουρόφσκα μ' ένα εκπληκτικό τρίποντο έκανε το 65-61, ενώ στη συνέχεια στα 7'' αστόχησε ο Ηρακλής. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις "ερυθρόλευκες" να πανηγυρίζουν έξαλλα με τους προπονητές τους, τους φιλάθλους και τη Διοικούσα Επιτροπή, τη ...χρυσή ήττα που πιθανότατα τους δίνει το ειστήρια για την απευθείας άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός Β. είχε την αμέριστη συμπαράσταση δεκάδων οπαδών του οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν κοντά στις "ερυθρόλευκες" και στους προπονητές τους Μιχάλη Καπουρνιώτη. Επίσης στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ .

Σημαντική στιγμή του αγώνα , ιδιαίτερα τιμητική και για την ομάδα μας , αποτέλεσε η βράβευση των δυο αθλητριών μας Αγαγιώτου Λαμπρινής και Κοτσιάφτη Αλεξάνδρας, στο ημίχρονο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο του ευρωπαικό πρωτάθλήμα  μπάσκετ Κωφών , από την ομάδα του Ηρακλή .

Δεκάλεπτα: 15-15, 39-30, 55-36, 65-61
Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Εκίζογλου
ΗΡΑΚΛΗΣ (Συρόπουλος): Ελευθεριάδου 4, Τσουμπερλή 12, Κωτούλα 13(1), Γιαννούδη 5, Τσακίρη, Τσαμπούρη 12(2), Μαργαρίτη 2, Ξανθυνίδου, Γεροστεργίου 4, Τζιότζιου, Λογδανίδου 11, Καρακούλα 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Παγκαλίδου 4, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 20(2), Ντελή, Ταντουρόφσκα 16(4), Δημητριάδου, Ζήτη 6(1), Ζέρβα 11, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Κοτσιάφτη 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου