Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Καλύτερος ο Ολυμπιακός Βολου  επικράτησε στη Ν. Ιωνία των Νέων Αθλητών Νίκης με 66-87 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» κάθισαν οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος ως υπηρεσιακοί προπονητές και ο Σπύρος Γιαννίκος ως έφορος , που κλήθηκαν να βοηθήσουν τη βολιώτικη ομάδα , ως στρατιώτες του Ολυμπιακού Βόλου , μετά την οικειοθελή αποχώρηση του ΚΥΡΙΟΥ Φώνη Μαυρομιχάλη , τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά του στην ομάδα μας και οι πόρτες του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι πάντα ανοικτές γι΄αυτόν.

Το Προπονητικό δίδυμο θα καθοδηγήσει την ομάδα μας και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι εκτός έδρας με το Δίλοφο στη Νίκαια και μετά η Διοικούσα Επιτροπή θα πάρει την απόφαση της.


...Στο α' ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στην επανάληψη όμως και κυρίως στην τέταρτη περίοδο (επί μέρους σκορ 13-25)οι φιλοξενούμενοι, έχοντας εύστοχους τους Καραγεώργο και Παρασκευά και βελτιώνοντας αισθητά την άμυνά τους, έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Δεκάλεπτα: 17-19, 34-38, 53-62, 66-87

Διαιτητές: Ζαχαρής - Μπουγλός

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Νικολόπουλος): Παπαδόπουλος, Ράπτης 8, Καζεπίδης 12 (), Σαπούνης, Πανηόπουλος 5, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Λουκίδης 14 (3), Νικολόπουλος 14 (1), Καλιντζέος 2, Τινάνας, Σούλης 11 ()

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Καραγεώργος 27 (3), Θέος 3 (1), Τελλίδης, Αλεξίου 2, Καφάσης 7, Τσιαπράζης 1, Βλασταρίδης, Καραθάνος 4, Λουλούδης, Αναστασόπουλος 7 (1), Σκαμάγκας 5 (1), Παρασκευάς 31.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου