Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017ΚΥΡΙΑΚΗ  12 /3  ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Την Κυριακή 12  Μαρτίου  και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α2 ΕΟΚ , η πρωτοπόρος ΟΜΑΔΑ μας , αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με μοναδικό στόχο τη νίκη , ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα του ενός (1)  βαθμού  από τον δεύτερο Ηρακλή , ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της .
 
  Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση , εντός και εκτός παρκέ ,  στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή , όπου χάθηκε η νίκη για την ομάδα μας από μικρολεπτομέρειες αλλά επιτεύχθηκε ο ένας εκ των στόχων , να μην χαθεί η διάφορα του πρώτου αγώνα , έμειναν τέσσερα βήματα , 4 ΤΕΛΙΚΟΙ  , πριν την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών και ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης ,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι , τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν (εκτός της Εύης Κυριατζίδου)  και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας  όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες .

   Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν μαζικά στα κορίτσια  , να τα υποδεχτούμε και να τα χειροκροτήσουμε  για την αυταπάρνηση που επέδειξαν , δείχνοντας ποσό ΒΟΛΑΡΑ είναι , στον αγώνα με τον Ηρακλή , που κατέδειξε πόσο ΟΜΑΔΑ αποτελούν και  σ΄αυτό το παιχνίδι , όπως και στα προηγούμενα , με το παλμό τους  να παροτρύνουν την ομάδα μας ώστε να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη , να γίνουν ο έκτος παίκτης .

   Η ομάδα μας , τώρα , χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της , περισσότερο από ποτέ και θεωρούμε ότι αυτό το κατανοούν όλοι οι φίλαθλοι μας .

   Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Βόλο με τον Απόλλωνα Λάρισας για να πάρει ακόμη μια νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου . Θα είμαστε εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου