Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017


ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3/2017    ΩΡΑ 19.00    ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ –  ΓΣ ΒΟΛΟΥ









Με το παιχνίδι με τον  ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου , για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στα PLAY OFFS για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .

  Το προπονητικό δίδυμο των Καπουρνιώτη – Μπορίνου θα συνεχίσει στο πάγκο της ομάδας έως το τέλος των υποχρεώσεων της.
 
  Στις  προπονήσεις , οι οποίες άρχισαν τη Δευτέρα  επανήλθε και ο Θωμάς
 Γεωργίου , μετά τον τραυματισμό του , έτσι η ομάδα μας  αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της στο πρωτάθλημα .

  Φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί η νίκη μας και η διαφορά  των 3 πόντων που ηττηθήκαμε στον αγώνα του Α΄ Γύρου  καθώς και οι νίκες μας με το Διμήνι και τους Νέους Αθλητές αλλά χρειάζεται και μια ήττα ακόμη από το ΓΣ Βόλου . Όμως οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που απαιτείται και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο ενώ  θα μας δοθεί και η δυνατότητα να διαπιστώσουμε  την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ  .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  ήδη από τις 14 Φεβρουαρίου 2017 είχε  αποστείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΘ με το οποίο ζητούσε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου διεξαχθεί  ο πρώτος αγώνας  ΓΣ Βόλου-Νικη Βόλου  και ακόμη αναμένουμε απάντηση από την διοργανώτρια αρχή . 

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας σ΄αυτόν τον κρίσιμο , μέχρι τον
επόμενο , αγώνα . Ο Ολυμπιακός Βόλου  είναι δυνατός σε όλα τα επίπεδα , έχει χιλιάδες φιλάθλους , έχει στόχους και θα είναι πάντα παρών και πρωταγωνιστής .

Οψόμεθα εις Φιλίππους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου