ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4  ΩΡΑ 14.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 14.00 (οι τρείς τελευταίες αγωνιστικές γίνονται την ίδια ώρα ) στο ΕΑΚ Βόλου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας , με νίκη επί του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης ,  ξαναγράφει ακόμη μια χρυσή σελίδα  στην αθλητική ιστορία των 80 χρόνων της , συνεχίζοντας το ένδοξο παρελθόν της .

  Απομένουν ακόμη δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι αθλήτριες μας , ο προπονητής μας  Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στοχεύουν στη νίκη με όμορφο μπάσκετ προκειμένου από αυτή τη Κυριακή να στείλουν τον Ολυμπιακό του Βόλου μας στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ εκεί όπου η ομάδα μας έχει γράψει λαμπρές σελίδες στο παρελθόν.

  Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν , εκτός της Εύης Κυριατζίδου που θα επανέλθει την καινούργια χρονιά , όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του προπονητικού team , υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη αφού και οι αθλήτριες γνωρίζουν πολύ καλά ότι το όνομα τους θα γραφτεί , με ανεξίτηλα γράμματα , δίπλα από την επιτυχία αυτή .

   Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα  για να φτάσουν σε μια άνετη και χωρίς άγχος νίκη , να τα χειροκροτήσουν για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και καταφέρνουν να βάλουν πάλι μια Βολιώτικη ομάδα στο κάδρο του Ελληνικού μπάσκετ .

  Όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ των τμημάτων του Συλλόγου μας , θέλουμε να χαρούμε μόνοι  , με τους φιλάθλους μας , αυτή την επιτυχία , χωρίς την παρουσία όλων αυτών που απέδειξαν ότι επιθυμούν το κακό του Συλλόγου μας και φυσικά είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και  μακριά από την φιλοσοφία μας και τον  αθλητικό πολιτισμό που πρεσβεύουμε.    
 


ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!


  
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου