Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


   Για δεύτερη συνεχή χρονιά , μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο της Μαγνησίας , οι κορασίδες της ομάδας μας θα αγωνιστούν  στον Τελικό Θεσσαλίας , το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 15.00 στα Φάρσαλα απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Θεσσαλίας των Τιτάνων Παλαμά .

   Οι προπονήτριες μας Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στη δωδεκάδα θα έχουν τις παρακάτω αθλήτριες : Αρτεμισίου Ιωάννα , Στάμου Μαρία , Σιμιτζή Κατερίνα , Λιόλιου Δέσποινα , Κανελλοπούλου Πετρίνα , Τζανετοπούλου Ειρήνη , Παρασχάκη Κασσιανή , Νάνου Κυριακή , Θέου Ειρήνη , Σπανού Σοφία , Γκρίνια Θαλασσινή και  Γκέτσιου Δήμητρα .

   Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία , γνωρίζοντας την ποιότητα των αθλητριών
του Παλαμά που αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου .

   Η αναχώρηση της αποστολής , αρχηγός της οποίας θα είναι ο έφορος των τμημάτων υποδομής κ. Ευθύμης Χούτας , θα γίνει στις 12.30 από το ΕΑΚ Βόλου και την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας καθώς και γονείς των παιδιών .

   Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια και στις προπονήτριες μας . Για μας είναι ήδη πρωταθλήτριες .

   Παράλληλα το τμήμα Νεανίδων προετοιμάζεται για την προκριματική φάση που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη , από τις 8 έως και τις 11 Απριλίου , διεκδικώντας μια θέση στη τελική φάση . Αντιπάλους στην προσπάθεια αυτή θα έχει τον Πανεδεσσαικό , τον Απόλλωνα  Πτολεμαΐδας , τους Σίθωνες Χαλκιδικής και τον νικητή του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ  Ασπίδας  Ξανθής και  Πάνθηρων Κομοτηνής .  

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου , στα γραφεία της ΕΟΚ Βορείου Ελλάδας , στις 13.30 ,  γίνεται η κλήρωση των αγώνων ενώ θα ανακοινωθεί και το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου