ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ------ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 /2  ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΜΕ ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α2 ΕΟΚ , η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα  με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 16 νικών , ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα 2 βαθμών από τον Ηρακλή  , ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της .

  Έξι βήματα , 6 τελικοί , πριν την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών και ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης ,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι , τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας  όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες .

   Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν μαζικά στα κορίτσια  , να τα χειροκροτήσουν και σ΄αυτό το παιχνίδι και , όπως και στα προηγούμενα , με το παλμό τους  να παροτρύνουν την ομάδα μας ώστε να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη , γινοντας ο εκτός παίκτης .

   Η ομάδα μας , τώρα , χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της , περισσότερο από ποτέ .


   Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετρίτης !!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου