ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ «ΓΚΑΖΙ»

   
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 21.00 , στο Οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ»  , που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας , στα Παλιά του Βόλου ,  Παγασών – Φερρών , θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 .

  Η τιμή της κάρτας είναι στα 20  ευρώ κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού , στο οποίο  συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και αναψυκτικά ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική , δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε  όλα μαζί τα τμήματα , ποδόσφαιρο , μπάσκετ , κολύμβηση , Βόλεϊ ,  άρση βαρών και πάλη – τζούντο , μαζί με παράγοντες , προπονητές , προσκεκλημένους ,  γονείς και φίλους του Συλλόγου .

  Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας , αντάξιο της ιστορικότητας του Σωματείου μας .

  Καλούμε , τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας , σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις , αφιερωμένες στην επέτειο του των 80 Χρόνων του Συλλόγου , βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη , αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς , οι φίλαθλοι και τα μέλη της ομάδας μας .

Κατά τη διάρκεια του χορού θα διεξήχθη λαχειοφόρος για την ενίσχυση του Συλλόγου , με τιμή του λαχνού τα 2 ευρώ και θα κληρωθούν , άμεσα , 3 δώρα .

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (Πρόεδρος 6979002709) , Μεταφτσή Αλέξανδρο (Μέλος 6958459454) .


Ραντεβού την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου