Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 2 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Β
4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ – ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΜΗΝΙ
ΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου  101-24

Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου , στον όποιο οι προπονήτριες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν την ευχέρεια να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας .
Το τελικό σκορ μαρτυρά και την εικόνα του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που τώρα διαμορφώνεται και σε βάθος χρόνου , με την ισχυροποίηση της , θα βοηθήσει  στην ευγενή άμιλλα ώστε να υπάρχει περαιτέρω ανάπτυξη στο γυναικείο μπάσκετ και να ξαναγίνει αυτάρκης ο Βόλος σε γυναίκες μπασκετμπολίστες . 

Διαιτητές: Μπαλκίζας, Καγιόπουλος

Δεκάλεπτα: 27-0, 47-6, 72-16, 101-24

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  (Παπαθανασίου-Ράμμου): Σιμιτζή 23, Τζανετοπούλου 14, Γκρίνια, Κανελλοπούλου 4, Στάμου 13 (3), Παρασχάκη 4, Αρτεμισίου 31, Θέου 4, Νάνου 2, Γκέτσιου 2.

ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ  (Γαλανάκης): Ζαφειρίου, Ρυμενίδη, Τσαγκάρη 4, Ιμεράι, Θεοδώρου 4, Κωνσταντούλα 10, Μιχοπούλου, Ζαφειρίου, Βαλή, Κουντούρη, Παπαδοπούλου 6.

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ –ΒΟΛΟΥ 60-57 (καν.αγ. 49-49)



Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στην παράταση με 60-57 (κ.α 49-49) της ΑΕΒ Διμηνίου κι έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου κορασίδων στη Μαγνησία, καλύπτοντας τη διαφορά του ενός πόντου με τον οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο.
Οι «ερυθρόλευκες» σ' όλο το πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγούνταν από οκτώ έως 14 πόντους. Στο β' μέρος  η ΑΕΒΔ ισορρόπησε τον αγώνα, κάλυψε τη διαφορά και έτσι οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν συνεχώς στο σκορ.
Στην παράταση, ο Ολυμπιακός Βόλου  αν και αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς την Στάμου αρχικά και την Αρτεμισίου  στη συνέχεια  που απεβλήθησαν με 5  πέντε φάουλ, (από την ΑΕΒΔ είχε αποβληθεί η Μοδέα),με πολλά ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη, πιθανότητα μια νίκη τίτλου.
Η νίκη των «ερυθρολεύκων» πανηγυρίστηκε έξαλλα, ενώ ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα έδωσαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού Β. αλλά αντίστοιχα και  της ΑΕΒΔ με τύμπανα και συνθήματα υπέρ των ομάδων τους .
Κακή εντύπωση προκάλεσε η είσοδος , μετά το τέλος του αγώνα , γονέων και των δυο ομάδων και οι αντιπαραθέσεις που σημειώθηκαν μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών . Καλό είναι οι γονείς να αφήνουν τα παιδιά να αναπνέουν . Μια νίκη η μια ήττα σε αυτές τις κατηγορίες δεν σημαίνει τίποτε ουσιαστικό .  Η διαπαιδαγώγηση τους όμως είναι το μεγαλύτερο κέρδος από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος-  Μπουγλός Ι.

Δεκάλεπτα: 17-11, 29-21, 37-35, 49-49 κ.α , 60-57 στην παράταση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Ράμμου): Νάνου, Τζανετοπούλου, Κανελλοπούλου 7, Λιόλιου, Στάμου 20 (2), Παρασχάκη, Αρτεμισίου 11, Σιμιτζή 22, Θέου, Γκέτσιου, Γκρίνια, Σπανού

ΑΕΒ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (Λότφι): Κουτέ, Ράτζα, Πατρικίου 6, Μοδέα 14 (2), Μακρή 4, Μιχαηλίδου 32 (1), Βλιώρα, Παπανικολάου.
  
ΠΑΙΔΕΣ  Β’

Ίωνας-Ολυμπιακός Β. 16-85

Ακόμη μια νίκη για τη δεύτερη ομάδα των παίδων επί της πρόσφατα διαμορφωμένης ομάδα του Ίωνα , στο Κλειστό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , σε έναν αγώνα που αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας μας και έφτασαν σε μια άνετη νίκη όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα .

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι διαιτητές του ήταν οι αθλήτριες της ομάδας μας Αγαγιωτου Λαμπρινή και Στεφάνια Θωμα (είναι δανεική στη Νίκη Βόλου)  .

Διαιτητές: Αγαγιώτου - Θωμά

Δεκάλεπτα: 3-23, 3-40, 9-53, 16-85

Ίωνας  (Ευθυμίου-Φαρμάκης): Γιαννούκος 2, Παπαδημητρίου 3(1), Κουτράμπας, Στεφόπουλος 5, Χαντζής 4, Κοντοβάς 2, Γάτος, Δεσποτόπουλος, Κορδάτος, Κόκκαλης, Ραμάι, Μούσιος.

Ολυμπιακός Βόλου  (Παπαθανασίου-Ράμμου): Μαλαμούλης 4, Μαστρογιαννόπουλος, Μουστάκας 4, Αποστολάκης Ν. 15, Ντάτσιος 9, Ιωνάς 21, Μπράμι 11, Γρηγορίου 12, Γκόγκα 1, Αποστολάκης Α. 8

ΠΑΙΔΙΚΟ

Ολυμπιακός Βόλου  - BC Βόλος  33-72

Χωρίς τον αρχηγό Ρωμανό Γαβρινιώτη λόγω  ίωσης και από το  4ο λεπτό και τον Νικόλα Τσιαπράζη , πρώτο σκόρερ της ομάδας , που  τραυματίστηκε ελαφρά  και δεν ξαναγωνίστηκε , η παιδική ομάδα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα . Παρά την ήττα η παιδική  ομάδα προκρίθηκε στην δεύτερη φάση και στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος των παίδων Μαγνησίας. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καραγιώργης): Πρέκας, Μπατζιάκας 2, Μπετσίσιτι 10(1), Μανίνης 5(1), Τσιαπράζης 2, Δημόπουλος 8, Γκρίνιας 6, Τσεσμελής, Μαμουρέλης.

Διαιτητές :  Μπαλκίζας, Μπουγλός.

ΕΦΗΒΙΚΟ

Α.Ε.Β.Διμηνίου  - ΑΟ  Μεταμόρφωση  63-66.

4Χ4 για την Μεταμόρφωση που συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Γ.Σ.Βόλου με 8 πόντους και τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ως γνωστόν την ομάδα αποτελούν παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίζονται με τά κιτρινόμαυρα της Μεταμόρφωσης στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο Συλλόγων .

Δεκάλεπτα : 06-19, 21-29, 46-47, 63-66.

Διαιτητές : Γιούτσα - Μπουγλός. 

ΑΕΒΔ: (Σιδηρόπουλος): Στύλλας 14(4), Τσαντός 6, Γκιοκάι 3, Ι.Τσινίκας 20(3), Ζαμπέτογλου, Σταθούρος, Μπιντάκας, Νίκολης 7(1), Λιβογιάννης, Αυλογιάρης 8(2), Αγαπητός 3(1), Π.Τσινίκας 2.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Σκουμής 6(1), Πούλιος, Καραγιαννόπουλος, Χριστοδούλου 23(1), Κολιός 18, Παπουτσόγλου 4, Αντωνόπουλος, Σιμώτας, Καμβίτης 13, Κατσαούνης 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου