Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

9 X 9 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ !!!

Την 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον Αππόλωνα Καλαμαριάς που αγωνίστηκε με ελλείψεις στο ΕΑΚ  Βόλου και συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα . Η ομάδα μας πήρε απο την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε απο τον αντίπαλο.
Πρώτη σκόρερ η Ταντουρόφσκα ενω την ακολούθησε η Σουλτάνη και η Κοτσιάφτη. Στη πρώτη περίοδο τραυματίστηκε η Αγκάνη και αποχώρησε με διάστρεμμα   δεχόμενη τη φροντίδα του γιατρού της ομάδας μας , χερουργού - ορθοπεδικού κ. Βαβέτση Γιώργου ενω μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά απο ακτινογραφία χρειάστηκε να τοποθετηθεί νάρθηκας στο πόδι της . 

Διαιτητές : Σαρακενίδης - Χρυσάφης

Δεκάλεπτα: 18-10, 35-20, 45-30, 61-35

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ   (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Διαμαντοπούλου, Παγκαλίδου 1, Ζέρβα 6, Ταντουρόφσκα 18 (4), Σουλτάνη 14 (1), Τότση, Αγαγιώτη 6 (2), Ντούλα, Ζήτη 2, Αγκάνη, Δημητριάδου 3, Κοτσιάφτη 11.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Ιγγλέζου 7 (1), Σταμπή 8, Καλαντίδου, Σολωμού 8, Καϊμακτσή 11, Γραμματικού 2.
Πρίν την έναρξη του αγώνα η Δανάη Αγκάνη έσβησε τα κεράκια των 20ων γενεθλίων της παρουσία των προπονητών της , των συναθλητριών της , μελών της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ  ,  των γονέων της και της αδελφής της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου