Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016


ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

   ---  Ακόμη μια ατυχία χτύπησε τη πόρτα της ομάδας μας αφού στη  προπόνηση της Τετάρτης  τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο η Εύη Κυριατζίδου η οποία αφού εξετάστηκε από το χειρουργό – ορθοπεδικό της ομάδας μας κ. Βαβέτση Γεώργιο αποφασίστηκε να κάνει μαγνητική , την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου , προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να εξεταστούν οι περαιτέρω ενέργειες , Δεδομένο είναι ότι η Κυριατζίδου θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 2 εβδομάδες . 

--- Τη  Πέμπτη 17 Νοεμβρίου  επιστρέφει στις προπονήσεις ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας μας Κώστας Αλεξίου , μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του και αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα και ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας του να πάρει χρόνο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα με τη Νίκη Βόλου , στο ΕΑΚ . 

--- Σύσσωμες οι δυο ομάδες (ανδρών και γυναικών) μαζί με τους προπονητές τους και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής παρευρέθησαν στα εγκαίνια του νέου κοσμηματοπωλείου OXETTE  , Ερμού – Γκλαβάνη ,  της συζύγου του πρώην Προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη , Φένιας , ευχόμενες καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό εγχείρημα της .


--- Προηγουμένως η ομάδα των γυναικών επισκέφτηκε το κατάστημα με γυναικείες τσάντες THIROS – Ερμού 226 της κας Ολιβέρα Τελώνη , όπου τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τις νέες φόρμες τους , προσφορά  της Επιχείρησης , την οποία η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη βοήθεια της . 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου