ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΑΦΑΕΛΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ
  
   Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Πυλαία έκανε η αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Ραφαέλα Σουλτάνη  με τις οποίες επεσήμανε την δυσκολία του αγώνα αλλά και την πίστη της ομάδας για θετικό αποτέλεσμα ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου :


Αναλυτικά οι δηλώσεις της :

Είναι ένα κρίσιμο ματς διότι έχουμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών με πρόσφατο αυτόν της Εύης Κυριατζίδου . Παρ'όλα αυτά παίζουμε στην έδρα μας και κοιτάμε μόνο ένα αποτέλεσμα ,  την νίκη.
Δουλεύουμε πολύ καλά αυτό τον καιρό και παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτερες. Yυπάρχουν στιγμές που αυτό γίνεται εφικτό αλλά και κάποια νεκρά διαστήματα , τα οποία , με τη βοήθεια του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου , προσπαθούμε να τα διορθώσουμε .

Σημαντικό στοιχείο για μας είναι η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας διότι παίρνουμε δύναμη και ξεπερνούμε τα προβλήματα μας .Τους περιμένουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη τους . Στόχος μας είναι να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να κάνουμε τόπο συνάντησης , το πρωινό της Κυριακής , το ΕΑΚ Βόλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου