Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


--- Τραυματισμό στο χέρι , που θα τον αφήσει σχεδόν ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων αποκόμισε από τον αγώνα με την Νίκαια Λάρισας ο Αλέξανδρος Λουλούδης .

--- Στον ίδιο αγώνα τραυματίστηκε στον αγκώνα και ο Ζήσης Καφάσης στον οποίο χρειάστηκε να τοποθετηθούν τρία ράμματα , ο oποίος , όμως ,  δεν είναι ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του από τον αγώνα του Σαββάτου με την Ανάληψη.

--- Η επιστροφή του αρχηγού της ανδρικής ομάδας Κώστα Αλεξίου που τραυματίστηκε στο χέρι , αναμένεται  μέσα στην επόμενη εβδομάδα , αρχικά για προπονήσεις επανένταξης ενώ η πλήρης ένταξη του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα γίνει προς το τέλος του μήνα . 

--- Τη στρατιωτική του θητεία κλήθηκε να υπηρετήσει ο Σωτήρης Αχριάνης , ο οποίος παρουσιάζεται στις 7 Νοεμβρίου , στο μηχανικό , στο Ναύπλιο και η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τουλάχιστον για ένα μήνα .

--- Μεταγραφή , για το Τμήμα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης  πήρε ο καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας Κωνσταντίνος Τελλίδης αλλά αυτό δεν θα τον επηρεάσει από τη συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου .

--- Στη Πρέβεζα , το τριήμερο 27-30 Οκτωβρίου , είχε κληθεί να συμμετάσχει , ο γεννημένος το 2002 , καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας Τσιαπράζης Νίκος , στο Basketball Camp Cadets που διοργάνωσαν από κοινού η FIBA Europe , η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΕΣΚΑΒΔΕ (Ένωση Καλ/σης Δυτικής Ελλάδας),  στο οποίο είχαν κληθεί μόλις τρεις αθλητές από τη Θεσσαλία και συνολικά 60 αθλητές από όλη την Ελλάδα ,  γεννηθέντες το 2002 και το 2003 , από τον Τεχνικό Υπεύθυνο της Ομοσπονδίας  κ. Κώστα Μίσσα, τον συντονιστή
κ. Μπακογιώργο Τάκη και τους Ομοσπονδιακούς Τεχνικούς κ.κ. Γιάννη Γιαννόπουλο,  Γιώργο Λημνιάτη  και Γιώργο  Δήμου , αλλά δυστυχώς λόγω αβλεψίας των υπευθύνων της Ομοσπονδίας , ο αθλητής μας δεν ενημερώθηκε και δεν συμμετείχε στο προπονητικό camp .
Αξιοσημείωτο γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα το Συλλογό μας , είναι ότι οι άλλοι δυο αθλητές από την Καρδίτσα δεν αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και συμμετείχαν κανονικά .


--- Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας συνεχίζεται  με αμείωτο ρυθμό ενόψει του νέου εκτός έδρας αγώνα , με τους Τιτάνες στη Δράμα , με αισιοδοξία για απόσπαση νέου θετικού αποτελέσματος , που θα καταστήσει , σαφώς , την ομάδα μας ως ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία . Απουσίες είναι μόνο των αθλητριών  Σουλτάνη και Αγκάνη , για τις φοιτητικές υποχρεώσεις τους  και της Νίκης Ζέρβα που η άφιξη της στο Βόλο και η ενσωμάτωση της στην ομάδα αναμένεται την Παρασκευή . Η γυναικεία ομάδα θα ταξιδέψει για τη Δράμα το πρωί της Κυριακής ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 14.00 αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχετικό αίτημα μας για μετάθεση του κατά μια ώρα δηλ.  στις 15.00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου