Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

   Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα  με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους» ,  που διοργάνωσαν  από κοινού ,  ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης , το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου .
   Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός της παρουσίας , εκτός των αθλουμένων στις ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών) των ομάδων μας , ήταν τόσο η παρουσία των πολλών γονέων αλλά και της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ . 

  Έτσι , μικροί και μεγάλοι , είχαν την ευκαιρία από κοινού να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τις Πρώτες Βοήθειες από τον Αντιπρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλη Ηλιόπουλο , για τη Διατροφή από τον Διαιτολόγο-Διατροφολογο κ. Παναγιώτη Ζήση και για τις αθλητικές κακώσεις από τον Χειρουργό – Ορθοπεδικό κ. Βαβέτση Γεώργιο , ο όποιος είναι και ο ιατρός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου . 

  Την ημερίδα προλόγισαν ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας και ο Πρόεδρος του ΑΟ Μεταμόρφωσης κ. Απόστολος Κρεμαστάς .
  
  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ.κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης , Σαχίνης Ζάκος , οι προπονητές των ακαδημιών κες Ράμμου Ιωάννα και Σουλτάνη Ραφαέλα , οι κκ. Καπουρνιώτης Μιχάλης (προπονητής και της γυναικείας ομάδας) , ο κ. Καραγιώργης Κώστας (συνεργάτης και του προπονητή στην ανδρική ομάδα) και ο κ. Μάριος Μπορίνος , συνεργάτης του προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου  και προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Μεταμόρφωσης .




  Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα , οι εισηγητές δέχθηκαν ερωτήσεις και έδωσαν απαντήσεις , ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για επισκέψεις ανά τμήμα , όπου θα μπορέσουν να μιλήσουν περισσότερο και πιο εξειδικευμένα ανάλογα και με την ηλικία των παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου