Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΝΙΚΗ ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ

Δηλώσεις της παίκτριας της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , Ελένης Ζήτη , ενόψει του αγώνα της Κυριακής , με την ΕΟΣ Σταυρούπολης .




   Την Κυριακή δίνουμε έναν δύσκολο αγώνα με  τη Σταυρούπολη , η οποία στη πρεμιέρα δυσκόλεψε την Ολύμπια , παρά την ήττα της και απ΄ότι φάνηκε είναι ομάδα με πολλές φιλοδοξίες . Ο αγώνας  είναι ιδιαίτερα  σημαντικός για την ομάδα μας  ώστε να εξαργυρώσουμε και τη νίκη την 1η αγωνιστική στις Σέρρες ενώ έτσι θα  πάμε στο πρώτο δύσκολο αγώνα της χρονιάς στη Λάρισα , με την Ολύμπια , με τον αέρα του φαβορί.
   Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να ζευγαρώσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και στους ανθρώπους της Διοικούσας Επιτροπής που είναι πάντα κοντά μας.
   Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή κρατούσε το καλύτερο για το τέλος , αφού συμφώνησε και με τη Νίκη τη Ζέρβα που νομίζω ότι θωράκισε την ομάδα μας και έβαλε το πήχη ψηλά , δείχνοντας τη σοβαρότητα της ομάδας ,  αλλά επιβεβαιώνοντας και το στόχο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία     
   Καλωσορίζουμε με χαρά τη Νίκη και της ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου