Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10 ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΘΕΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για εο σταυρουπολησ μπασκετ γυναικων
                                               



                   VS   

               




  Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΕΟ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

  Η ομάδα μας , μετά το νικηφόρο και εμφατικό εκτός έδρας ξεκίνημα με τον ΑΟ Σερρών στοχεύει στη 2η συνεχόμενη νίκη της,  υποδεχόμενη την ομάδα της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης , η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα  από την Ολύμπια Λάρισας .

  Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  έχουν  όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ενώ στον αγώνα αυτό θα κάνει την πρώτη φετεινή της εμφάνιση η Νίκη Ζέρβα μετά τη συμφωνία της να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα μας .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι μας , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

  Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της έναρξης του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί σε φιλικό αγώνα με το ΓΣ Βόλου , το Σάββατο  29 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου .


  Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται  καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Κατερίνη με τον Πιερικό στα πλαίσια του της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής. Παράλληλα με τον δικό μας αγώνα η σκέψη μας θα είναι και εκεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου