Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΣAΒΒΑΤΟ 29/9 ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ 1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΣΚΑΘ

   Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και  ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου  ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ , με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ Νίκαιας  για την 1η αγωνιστική.

  Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος . Από τον αγώνα θα λείψει μόνο ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου λόγω του τραυματισμού του στο χέρι . Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη , για να επιλέξουν την τελική δωδεκάδα , θα είναι οι : Αναστασόπουλος Λεωνίδας , Αχριάνης Σωτήρης , Βλαστάριδης Αλέξανδρος , Γεωργίου Θωμάς , Θέος Νίκος  , Καραγεώργος Θωμάς , Καραθάνος Δημήτριος , Καφάσης Ζήσης , Λουλούδης Αλέξανδρος , Μπαμπάνης Νικόλαος , Παρασκευάς Γιώργος ,  Σκαμάγκας Σταμάτης  και Τελλίδης Κωνσταντίνος .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος , που πάντα κρύβει παγίδες , ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετεινό μαραθώνιο. Είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να δείξει τη δύναμη του και δύναμη του είναι οι χιλιάδες οπαδοί του . Είναι ο καιρός που οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής θα νοιώσουν  την αγάπη και την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου να φύγει από την αφάνεια των τοπικών κατηγοριών .

   Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα,  που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Λάρισα με τον Απόλλωνα , για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου