Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΝΙΚΗ ΜΕ  ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΓΣ ΒΟΛΟΥ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων της ΕΣΚΑΘ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί της Ανάληψης με 100-13 για την 1η αγωνιστική.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη, όπως άλλωστε φανερώνει και το σκορ, με την Ανάληψη να διαθέτει νεαρές αθλήτριες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα βασικό κορμό τα τελευταία χρόνια, με την ομοιογένεια να είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και φέτος τον Ολυμπιακό.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου, Ράμμου) Τζανετοπούλου 6, Σπανού 4, Γκρίνια, Κανελλοπούλου 16, Λιόλιου 12, Στάμου 12, Παρασχάκη 4, Αρτεμισίου 12, Σιμιτζή 24, Θέου 4, Γκέτσιου 2, Νάνου 4.

ΑΝΑΛΗΨΗ: (Στεργιόπουλος) Μπένη 2, Αλιμέμα 2, Κουτσιμπού, Αλμπανούδη 2, Νούλα 5, Κουτσορεβύθη, Πανταζή, Κατσαβριά, Τσουλφά 2 .

ΠΑΙΔΕΣ

Με ήττα ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του τμήματος παίδων του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 56-27 , από το ΓΣ Βόλου , στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος .

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα κράμα παίδων και παμπαιδων (2002 και εντευθεν)  το οποίο αποτελεί ελπίδα για το αύριο του Συλλόγου . Είναι σίγουρο ότι αυτά τα παιδιά  δουλεύοντας και ακούγοντας τους  προπονητές Κώστα Καραγιώργη και  Μιχάλη Καπουρνιώτη σε συνάρτηση με το αθλητικό τους ταλέντο θα πρωταγωνιστήσουν μελλοντικά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου