Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

         ΣAΒΒΑΤΟ 1/10 ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΘ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10 ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 


Με το παιχνίδι με τον Ίωνα Βόλου , το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο ΑΚ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , ολοκληρώνεται η Α΄φαση του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ . Η πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα μας έχει επιτευχτεί και ο αγώνας αποτελεί μια πολύ καλή δοκιμασία ενόψει των περαιτέρω υποχρεώσεων της στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα . Για τον προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και το συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη , ο καταρτισμός της δωδεκάδας αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση τους και συνεχίζουν την προετοιμασία τους εντατικά , χωρίς τραυματισμούς και ελλείψεις .

  Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ένας αγώνας πρόκριμα για τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης . Η ομάδα μας μετά το νικηφόρο ξεκίνημα με την Ασπίδα Ξάνθης για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα ενώ η ομάδα του Ηρακλή ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννενα . Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του , πλην της Ζέρβα , ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία  στο στρατόπεδο της ομάδας μας για νίκη-πρόκριση . Υπενθυμίζουμε ότι η νικήτρια ομάδα θα αγωνισθεί εκ νέου στην έδρα της με τον Πρωτέα Βούλας , ομάδα Α1 Εθνικής κατηγορίας . Για τη νεανική ομάδα μας οι αγώνες του κυπέλλου αποτελούν και φιλικούς αγώνες , στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα ενώ οι βλέψεις μας είναι να πάμε και σε αυτόν τον θεσμό όσο μακρύτερα γίνεται .
 
  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν και στα δυο τμήματα και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των αθλητριών και αθλητών ενόψει των μαραθωνίων των πρωταθλημάτων τους , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .


  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Πύδνα Κίτρους  για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος .Παράλληλα με τον δικό μας αγώνα η σκέψη μας θα είναι και εκεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου