Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ  


   Σε δυο νέες προσθήκες προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στην προσπάθεια της να ενισχύσει την ανδρική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , που ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου 2016 και στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ που άρχισε και συνεχίζεται .

Ο Κωνσταντίνος Τελλίδης

Αγωνίζεται στη θέση του πλειμέικερ , γεννήθηκε το 1997 και έχει ύψος 1,83. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Σκιάθου, με την οποία κέρδισε το παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας. Την προηγούμενη χρονιά (2015-16) , όντας φοιτητής στα Χανιά , αγωνίστηκε με την Ακαδημία Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ και κατέκτησε  τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία . Είναι φοιτητής του τμήματος Χωροταξίας  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .





    
Ο Νίκος Μπαμπάνης

Γεννήθηκε το 1998 , έχει ύψος 1, 88 και αγωνίζεται στις θέσεις του πλειμέικερ και του σούτινγκ γκάρντ . Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λοκρός Αταλάντης με τον οποίο την περίοδο 2015-16 αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Ένωσης του και κατέκτησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία . Είναι πλέον φοιτητής του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου