ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΟΥΛΤΑΝΗ – ΚΥΡΙΑΤΖΙΔΟΥ – ΖΗΤΗ  
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ


Για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου η ταλαντούχα Βολιώτισσα “combo guard”  Ραφαέλα Σουλτάνη .

Η Σουλτάνη γεννήθηκε στο Βόλο το 1991 και έχει ύψος 1.71 .Το πρώτο της δελτίο το έβγαλε στην Ανάληψη Βόλου σε ηλικία μόλις 9 χρόνων .Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες το 2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2007 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης .
Αν και μόλις 25 χρόνων έχει ήδη αγωνισθεί συνολικά 7 χρονιές στην Α1 με τις
ομάδες : Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης (3 χρονιές) , με τον Ολυμπιακό Βόλου (3 χρονιές) και με την Ολυμπιάδα  Λάρισας (1 χρονιά) ενώ επίσης έχει αγωνισθεί και στην Α2 τόσο με τον  Ολυμπιακό Βόλου όσο και με τα Μελίσσια στην Αθήνα .
Ήταν μέλος όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας με συμμετοχή στις κορασίδες και στις Νέες Γυναίκες .

H δεύτερη ανανέωση αφορά την Εύη Κυριατζίδου .


Η Κυριατζίδου κατάγεται από την Κοζάνη , έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εργάζεται σε παιδικό σταθμό της πόλης μας  , αγωνίζεται στη θέση 4 και στο πρωτάθλημα 2015-16  αναδείχθηκε τρίτη στην κατηγορία των σουτ τριών πόντων ενώ πέρυσι είχε βραβευτεί από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει , μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Μαγνησίας , ως η καλύτερη αθλήτρια μπάσκετ της περιοχής μας για το 2015 .


Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει και η Ελένη Ζήτη με τη διαχρονική και σημαντική παρουσία στη βολιώτικη γυναικεία Καλαθοσφαίριση .Η Ζήτη αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 αλλά μπορεί να καλύψει επάξια και το κενό στις θέσεις των ψηλών αφού με την πληθωρικότητα  και το ταλέντο της βοηθά σε πολλούς τομείς ενώ αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της στη βελτίωση των νεαρών αθλητριών της ομάδας μας λόγω της μεγάλης εμπειρίας της . Η Ελένη είναι μαζί με τη Νίκη Ζέρβα οι αρχηγοί της ομάδας και αναπόσπαστα κομμάτια της .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου