Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016


Αλεξάνδρα Κοτσιαύτη: Θα δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου..                 
Η διεθνής φόργουορντ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου τους δελτίου δήλωσε στο  goalpost.gr:"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, επειδή...
...επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Ορισμένες αθλήτριες από τον Ολυμπιακό Βόλου τις είχα συμπαίχτριες κι όταν αγωνιζόμουν και το 2008 στην Άρτεμη Βόλου. Φυσικά με τη Λία Σαρακατσάνη και τη Λαμπρινή Αγαγιώτου είμαστε χρόνια μαζί στην Εθνική ομάδα και φέτος καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης.
Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και νομίζω πως ο Βόλος είναι ό,τι καλύτερο για κάτι τέτοιο. Γνωρίζω και το προπονητικό τιμ και πιστεύω πως με σωστή και σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που πρόκειται να θέσει η ομάδα για φέτος.
Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό Βόλου και τους ανθρώπους του που με εμπιστεύτηκαν. Εγώ με τη σειρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξια των προσδοκιών και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα μέσα στο παρκέ...»
Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: Με την προσθήκη της πρωταθλήτριας και MVP του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κωφών, την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, ενισχύθηκε για τη φετεινή χρονιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για την αθλητική περίοδο 2016-17.  Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη είναι γεννημένη στις 13/9/1979 , έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται στη θέση της Power forward. Προηγούμενες ομάδες στην αθλητική της καριέρα ήταν το Μαρούσι, ο Αστέρας Πολυγώνου, το Γαλάτσι, ο Άρης Θήβας, ο Ζωγράφου, η Άρτεμις Βόλου, η ΑΕΝΚ Κηφισιάς , η ΑΕΚ Περιστερίου, η Αγία Παρασκευή, ο Εύνικος, ο Σπόρτιγκ και τα Μελίσσια. Από το 2007 είναι μέλος της εθνικής ομάδας κωφών γυναικών με τις εξής διακρίσεις: 3η θέση στο παγκόσμιο στη Κίνα το 2007 , 3η θέση στο Ευρωπαϊκό στη Γερμανία το 2008 , 4η θέση στην Ολυμπιάδα κωφών στη Ταιβάν το 2009 , 4η θέση στο παγκόσμιο στην Ιταλία το 2011 , 3η θέση στο Ευρωπαϊκό στη Τουρκία το 2012 , 4η θέση στην Ολυμπιάδα κωφών το 2013 στη Βουλγαρία , 4η θέση στο παγκόσμιο στη Ταιβάν το 2015 και 1η θέση στο ευρωπαϊκό στη Θεσσαλονίκη το 2016 , διοργάνωση στην όποια αναδείχτηκε MVP (πολυτιμότερη παίκτρια) , συμπαίκτρια με τις συναθλήτριες της πλέον και στον Ολυμπιακό Βόλου Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Απαγίωτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου